2014. március 26., szerda

Elakadtam!

Majdnem azt írtam,hogy valami miatt nem megy a fogyás.........de az igazság az,hogy tudom,illetve sejtem mi miatt nem megy. Hiányzik az a löket ami anno a 107 kilóról elindított lefelé!
2010. novemberében elértem a hőn áhított 65 kilót! Ezt sikeresen tartottam is,sőt volt olyan pl. hogy 63.7-ig le is mentem(betegség miatt). De tavaly ősztől(2013. okt-nov) kicsit elszalad velem a ló.....én arra fogtam,hogy sok volt a dínomdánom  a wellness  szállodák fenséges ételei....és aki egyébként nem vacsorázik, arra rájönnek ilyenkor a kilók. Igaz nem soknak tűnik 6 hónap alatt az a 3-4 kiló, de nekem épp elég ahhoz,hogy ne legyen 100%-os a komfortérzetem!!!! Nem érzem jól magam ezzel a 68-69 kilómmal :S                  
Azt tudom,hogy az édesség iránti szenvedélyem sem tesz jót.........DE mióta figyelek arra,hogy steviát,meg eritriolt....használjak.....rám fordítva hatnak a dolgok.Mert míg a cukros dolgokat ettem voltam 67 kg aztán mikor váltottam azóta jönnek rám a dekák,kilók :S
Az sem segít,hogy  kétségbeesésemben már kapkodom ide oda csapongok,mert nem tudom mi lenne az ami beválna. Egyek vagy ne egyek cukormentesen , fehér lisztből vagy teljes kiőrlésű lisztből süssek,főzzek.......hagyjam a fenébe a tésztát és csak rizst egyek,zöldségeket csirkemellel??????????? Aztán mindig oda lyukadok ki,hogy azt a 42 kilót úgy adtam le,hogy ettem amit addig is csak mértékkel! A fene nagy kapkodásom,stresszelésem, próbálgatásaim, hogy így meg úgy eszem másképp....ezidáig nem segített semmit!



Kép:2007 őszén pár hónappal később lettem kismama

A mozgásomon is van még mindig hova fejlődnöm. Heti
igyekszem legalább 3x mozogni! Ami tudom karcsúnak hangzik,de a semminél mégis több!
Már annyian írtatok az elmúlt évek során és kértetek tanácsot,hogy is fogyjatok le.......én mit,hogy csináltam?
Most hiába is tudom  a választ....az egészet pszichésen kell tudni elkezdeni....akkor lesz csak hosszú távon     sikerélményed!                                                          
                                                                                         Még 1 hónapos sem volt Nani :) Én 120kg alatt
Most 2 féle lehetőséget dobtam fel magamnak. Az egyiket a szerencsére bízom.De ha a szerencsém el is hagyna, ott van a B verzió........SAJÁT MAGAM!!! Így vagy úgy,de tudom,hogy megcsinálom! Most konkrét célkitűzéseim vannak, semmi irreális. Nincsenek irreális tévképzeteim ,nem áhítozom Rubint Réka testére még lightosabb kiadásban sem. Saját magamhoz képest szeretnék mint kilóban és mint feszességben jobb lenni a jelenlegi állapotomnál :)
Továbbra is bár már ritkábban kapok olyan kérdés/eket,hogy a bőröm miként viselte meg a fogyás. Főleg a has és a cici,kar amire sokan
kíváncsiak. És ha épp olyasvalaki kérdezi vagy épp olyan kedvemben vagyok, azt szoktam felelni,hogy pornó filmben  nem vállalnék szerepet és még nem tudom a mellem a hátamra csapni!
Ez a kép pár hete készült. Ennél jobban a mellkas részem biztos nem mutatom meg. Nem push up-os a melltartó,pánt nélkül ott vannak ahol.....látszik,hogy nem ott vannak ahol egykoron(a nyakamban :D )....elfogadtam,hogy olyan lett amilyen és a hasam is csíkos, lötyis ,a derekamon van kapaszkodó...de arra gondolok,hogy 120 kilósan összepisiltem volna magam a gyönyörtől ha másik napra így ebben a formában ébredek fel. Nem mentségként ,de igen szültem és igen elcsesztem,hogy nem figyeltem magamra és 100 kilósan lettem várandós......de ami volt elmúlt. Nem kesergek ezen!
Magamhoz képest akarok jó formában lenni :)

2 megjegyzés: